Even voorstellen

Over ons

Persoonlijk en betrokken

Administratiekantoor TwentyTwo

Administratiekantoor TwentyTwo

Welkom bij administratiekantoor TwentyTwo! Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het werken met het midden- en kleinbedrijf in verschillende sectoren. Ons doel is om jou te helpen bij al jouw administratieve werkzaamheden, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

TwentyTwo is een administratiekantoor voor het midden-en kleinbedrijf. Onze klantenkring bestaat uit ondernemers uit diverse sectoren: technisch, zorg, persoonlijke verzorging, bouw en metaal-/werktuigbouw. Maar ook als jouw onderneming in een andere sector valt bent je bij ons aan het goede adres.

Wij begrijpen hoe tijdrovend en ingewikkeld administratieve taken kunnen zijn. Daarom bieden we een breed scala aan diensten om je te helpen bij het beheren van je financiën en jouw bedrijf soepel te laten draaien. Van boekhouding en belastingaangifte tot salarisadministratie en jaarrekeningen, we staan ​​voor jou klaar om al je administratieve taken snel en nauwkeurig af te handelen.

We weten dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. Of u nu een Zzper bent of een midden groot bedrijf, wij hebben de ervaring en expertise om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

Wij werken graag nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat jouw financiële administratie op orde is en jouw bedrijf goed presteert. We bieden een persoonlijke benadering en geven updates van de financiële situatie van jouw bedrijf wat zal helpen bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen.

We zijn er trots op dat we een betrouwbare partner zijn voor al onze klanten en we streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen op basis van vertrouwen en succes. Bij ons administratiekantoor staat jouw bedrijf op de eerste plaats en wij zullen er alles aan doen om te helpen jouw doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen!

ondernemersadvies
Gratis intake

Een kennismakingsgesprek plannen?

Een gesprek plannen?

Druk op de knop voor het plannen van een gesprek.